همانطور که اطلاع دارید تخم شتر مرغ بسیار پرخاصیت می باشد.تخم شترمرغ همچون هیبت این پرنده بسیار بزرگ می باشد و می تواند ده نفر را سیر کند.
هر عدد آن یک تا دو کیلوگرم وزن داشته و حاوی ۲۰۰۰ کالری انرژی و هر کدامش معادل ۲۰ عدد تخم مرغ می باشد.
عسلی شدن تخم شترمرغ حدود ۴۵ دقیقه و سفت شدن آن دو برابر این زمان طول می کشد.از نظر طعم، میزان چربی و پروتئین مانند تخم مرغ می باشد.تحقیقات نشان داده است میزان کلسترول تخم شترمرغ پایین بوده و حاوی مقادیر زیادی اسیدهای چرب غیراشباع می باشد.تخم شتر مرغ از ارزش غذایی بالاتری نسبت به سایر تخم پرندگان برخوردار است ، این محصول شتر مرغ که حدود ۱ تا ۲ کیلو گرم است زمان مصریان باستان مصارف دارویی داشته است و منبع غنی از آهن می باشد و میزان کلسترول آن بسیار کم بوده و می تواند جایگزین مناسبی برای تخم مرغ باشد البته با توجه به اینکه هر فرد در هفته می تواند ۵ عدد تخم مرغ در برنامه غذایی خود داشته باشد می تواند آن را با یک عدد تخم شترمرغ عوض کند
مقدار ویتامین E، B5 و منگنز آن از تخم مرغ کمتر؛ اما میزان سلنیوم آن که به تولید و تکثیر اسپرم های سالم کمک می کند، بسیار زیاد می باشد.میزان مس، آهن، روی و کلسیم آن نیز به محتوای خوراک این پرنده بستگی دارد.